Katica Vendégház

/ Aggteleki Szállás

Rólunk

Rólunk

Katica Vendégház

A Katica Vendégház Aggtelek legfrekventáltabb helyén található a forgalomtól távol, csendes ,panorámás környezetben,egyedi adottságokkal.

Egyike vagyunk az Aggteleki Nemzeti Park cseppkõbarlang legközelebb levõ szálláshelyeknek.Családias hangulatú szálláshelyünk 9db , részben pót ágyazható, fürdõszobás, színes TV-vel, ellátott szobával és egy felszerelt konyhával,étkezõvel rendelkezik. Az összes férõhely 40-42 fõ.


Szolgáltatások és élményelemek a szálláshelyen:


- A zárt udvarban parkolási lehetõség személyautóknak.(autóbusznak)
- Saját kert, kerti bútorokkal
- Bográcsozási, grillezési és szalonnasütési lehetõség
- Medence
- Játszótér
- Étkészlet, evõeszközök
- Állatsimogató
- WI-FI
- Igény esetén ellátás reggeli-meleg vacsora korlátlan fogyasztással!!
- kempingezési lehetõség

Az udvaron medence, napozási, szalonnasütési, bográcsozási és grillezési ,gyerekeknek állatsimogató,játszótér lehetõség. Autóval érkezõ vendégeinknek saját zárt parkoló áll rendelkezésre.


Aggtelek minden évszakban nagyon sok és változatos programlehetõséggel várja az idelátogatókat. A programokhoz kapcsolódó akcióinkról pedig az Áraink és csomagajánlataink részen tájékozódhatnak.


Aki egyszer ellátogat Aggtelekre mindig visszavágyik ide! Jöjjön el Ön is és ismerje meg Aggtelek,és környéke Gömöri-Tornai karszt csodálatos szépségeit, harmóniáját, nyugalmát!


Biztos vagyok abban, hogy aki ellátogat hozzánk és eltölt velünk néhány napot, sok felejthetetlen élménnyel lesz gazdagabb!