Katica Vendégház

/ Aggteleki Szállás

Osztálykirándulás

Osztálykirándulás

A diákoknak:

Programjainkat az élménypedagógiai módszerek felhasználásával alakítottuk ki, célzott gyakorlataink fejlesztik a problémamegoldást, növelik a felelősségtudatot, a csapatkohéziót, és az önismeretet. Erősödik a "Mi" tudat.

Javul az osztályon belüli kommunikáció.


 

A tanárnak:

A diákot egy teljesen új helyzetben figyelheti meg, ezáltal jobban megismerheti tanítványait. Nő a diákok tanár iránti lojalitása, elmélyül a tanár-diák kapcsolat.


Programjainkat általános iskola felső tagozatosoknak és középiskolásoknak ajánljuk.

Részletes ajánlatunk kidolgozásához a pedagógussal egyeztetünk korcsoport, nemi összetétel, és az osztály egyéb jellemzői kapcsán.

Megbeszélés alapján tudunk félnapos, de akár kétnapos programot is szervezni, szállással-ellátással.Gondolkozott már rajta hogy barlangtúrára viszi az osztályt?

Séta a betonozott úton, elektromos világítás, korlát, jobbra néz: látványosság, balra néz: látványosság...

A fiatalok hamar elunják, és kezdődhet a fegyelmezés.

A mi extrém barlangtúráink nem így néznek ki...

 

Vendégeink megtapasztalhatják egy barlang felfedezésének minden izgalmát. Szűk átjárók hason kúszva, hatalmas csarnokok, csillogó, kristálytiszta barlangi tó. Földöntúli formák, akár egy sci-fiben.

 

Az életre szóló élmény gyakorlatilag kockázatmentesen valósul meg, hiszen barlangi túravezetők a hosszú szövevényes járatrendszert úgy ismeri, hogy lámpa nélkül is kitalálna, de erre természetesen nem kerül sor.